Vörös Mustár
A vörös mustár egy ázsiai eredetű, csípős levélzöld. Mikrozöldje rozsdaszínű, enyhén csípős, aromás ízű. Növesztése nem fog gondot okozni, gyorsan és biztosan fejlődik.
Íz: Csípős, enyhén káposztaízű.
Tápanyagok: A, C, E-vitamin, B-vitamin komplex, foszfor, kalcium, rostok és klorofill.
(A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.)
1 csomag = 7 adag -> 7 rostlap szükséges hozzá
Adagolás:
|
1 púpos teáskanál
|
Aratás:
|
7-8. naptól
|
Felhasználás:
|
köretként nyersen, salátákban, szendvicsekben, smoothiek, zöldturmixok alapanyagaként
|
Főbb előnyök:
|
antioxidánsok, immunerősítő, koncentrált vitaminok és ásványi anyagok
|
A vörös mustár mikrozöldről:
A vörös mustár mikrozöldje rozsdaszínű, íze kissé csípős és káposztás. Gyorsan megnő, nem igényel különösebb törődést, de a sok napfény segíti a fejlődését, ha már megjelentek a levelei.
A mikrozöld termesztésről részletesen itt olvashatsz. Sok hasznos bejegyzést találsz blogunkban is.
Rendszeres fényképes és videós tartalmakért kövesd közösségi média oldalainkat.
TikTok
Facebook
Instagram