Pak Choi
A pak choi egy ázsiai levélzöld, jellegzetes ízzel és formával. Az ázsiai ételek kedvelőinek egy népszerű alapanyaga. Ezúttal mikrozöldségként is kipróbálhatod!
Íz: A kifejlett pak choi-hoz nagyon hasonló, lágy, kissé káposztás íze van.
Tápanyagok: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, kálium, kalcium, foszfor, szelén, rostok és klorofill.
(A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.)
1 csomag = 7 adag -> 7 rostlap szükséges hozzá
Adagolás:
|
1 púpos teáskanál
|
Aratás:
|
6-7. naptól
|
Felhasználás:
|
köretként nyersen, salátákban, szendvicsekben, turmixokban
|
Főbb előnyök:
|
koncentrált vitamin és ásványi anyag tartalom
|
A pak choi mikrozöldről:
A pak choi mikrozöldje nem fog nehézséget okozni növesztéskor! Hosszú fehér szára és apró zöld levelei vannak. Ízben és színben hasonlít a kifejlett pak choihoz.
A mikrozöld termesztésről részletesen itt olvashatsz. Sok hasznos bejegyzést találsz blogunkban is.
Rendszeres fényképes és videós tartalmakért kövesd közösségi média oldalainkat.
TikTok
Facebook
Instagram