Leírás
Zöldborsó
A zöldborsó csírája finom és tápláló, 2-3 nap csírázás után már fogyasztható.
Íz: Lágy, krémes textúra jellemzi zöldborsó ízzel.
Főbb tápanyagok: fehérje, rostok, kálium, magnézium, foszfor, kalcium, vas, C-vitamin, B-vitamin komplex.
A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.
- Adagolás csíratálba: 2 evőkanál
- Adagolás üvegedénybe: 2-3 evőkanál
- Áztatás: 4-6 óra
- Öblítés: naponta 2-3x
- Elkészül: 2-3 nap alatt
- Kiszerelés: 1 tasak 200 g
A zöldborsó csíra tulajdonságai:
A zöldborsó csírája hamar elkészül. Legjobban akkor járunk, ha csíráját a 3. nap előtt fogyasztjuk el, amikor még nem kezdett el zöldülni. Teljesen más íze és állaga van a csírájának, mint a mikrozöldségnek. Csírázás alatt nincsen szüksége fényre, lehetőleg sötétetbb helyen tároljuk.
A csíráztatásról itt olvashatsz.
Sok hasznos bejegyzést találsz blogunkban is.
Rendszeres fényképes és videós tartalmakért kövesd közösségi média oldalainkat.
TikTok
Facebook
Instagram
Termékjellemzők
Kiszerelés | 200 g |
Csomagolás | papír |
Származási hely | EU |
Nyomokban tartalmazhat | glutén, mustár, szezám, diófélék és földimogyoró |