Leírás
Vöröskáposzta
A vöröskáposzta csírájának megnyerő külseje van és emellett remek ízélményt is ad. Sokan kifejezetten a pozitív élettani hatásai miatt termesztik és fogyasztják.
Íz: Íze egy az egyben a káposztáé. Fiatalabb korában csípős.
Főbb tápanyagok: szulforafán, A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, E-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, rostok és klorofill.
A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.
- Adagolás csíratálba: 1 teáskanál
- Adagolás üvegedénybe: 1-2 evőkanál
- Áztatás: 6-8 óra
- Öblítés: naponta 3-4x
- Elkészül: 5-6 nap alatt
- Kiszerelés: 1 tasak 50 g
A vöröskáposzta csíra tulajdonságai:
Könnyű csíráztatni és bár a csírázás első napjaiban nincsen szüksége fényre, az utolsó 1-2 napra tegyük napos helyre a csíráztatónkat, így színt és remek ízt kapnak csíráink. Remek íze miatt kiváló saláták alapanyagának.
A csíráztatásról itt olvashatsz.
Sok hasznos bejegyzést találsz blogunkban is.
Rendszeres fényképes és videós tartalmakért kövesd közösségi média oldalainkat.
TikTok
Facebook
Instagram
Termékjellemzők
Kiszerelés | 50 g |
Csomagolás | papír |
Származási hely | EU |
Nyomokban tartalmazhat | glutén, mustár, szezám, diófélék és földimogyoró |