Leírás
Vöröshere
A vöröshere egy tartalmas csíra. Lágy és semleges íze miatt közkedvelt alkotója salátáknak, szendvicseknek.
Íz: Kellemes, lágy diós íz jellemzi a végén zsenge borsós derengéssel.
Főbb tápanyagok: Omega-3, fehérje, rostok, vas, magnézium, kalcium, mangán, A és C-vitaminok, B-vitamin komplex és klorofill.
A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.
- Adagolás csíratálba: 1 púpos teáskanál
- Adagolás üvegedénybe: 1-2 evőkanál
- Áztatás: 4-6 óra
- Öblítés: naponta 2-3x
- Elkészül: 4-6 nap alatt
- Kiszerelés: 1 tasak 50 g
A vöröshere csírájának tulajdonságai:
A vöröshere csírája a lucernához hasonlóan jóval nagyobbra nő, mint amire elsőre számítanánk, így először inkább kisebb adagot csíráztassunk. A vöröshere csíráját érdemes több időpontban is megkóstolni, hogy el tudjuk dönteni számunkra mikor a legfinomabb. Ne hagyjuk túl sokáig zöldülni, mert keserű és rostos lesz.
A csíráztatásról itt olvashatsz.
Sok hasznos bejegyzést találsz blogunkban is.
Rendszeres fényképes és videós tartalmakért kövesd közösségi média oldalainkat.
TikTok
Facebook
Instagram
Termékjellemzők
Kiszerelés | 50 g |
Csomagolás | papír |
Származási hely | EU |
Nyomokban tartalmazhat | glutén, mustár, szezám, diófélék és földimogyoró |