Leírás
Tatsoi
A tatsoi egy ázsiai mustárféle. Leveleit salátaként fogyasztják.
Íz: Kellemes, lágy, enyhén édeskés és káposztás íz, roppanós, lédús textúra.
Főbb tápanyagok: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, kálium, kalcium, rostok és klorofill.
A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.
- Adagolás csíratálba: 1-2 teáskanál
- Adagolás üvegedénybe: 1-2 evőkanál
- Áztatás: 4-6 óra
- Öblítés: naponta 2-3x
- Elkészül: 5-6 nap alatt
- Kiszerelés: 1 tasak 50 g
A tatsoi csíra tulajdonságai:
A tatsoi könnyen csírázik. Érdemes az elfogyasztása előtti 1-2 napban naposabb helyre tenni a csíráztatóval együtt, hogy szépen megzöldülhessen (az extra klorofilltartalom miatt)! Bátran ajánljuk mindenkinek, akik szeretnének nemcsak a normál táplálkozásukba, de a csíráik közé is egy kis diverzitást vinni.
A csíráztatásról itt olvashatsz.
Sok hasznos bejegyzést találsz blogunkban is.
Rendszeres fényképes és videós tartalmakért kövesd közösségi média oldalainkat.
TikTok
Facebook
Instagram
Termékjellemzők
Kiszerelés | 50 g |
Csomagolás | papír |
Származási hely | EU |
Nyomokban tartalmazhat | glutén, mustár, szezám, diófélék és földimogyoró |