Leírás
Repce
A repcével az utazásaink során találkozhatunk. A nyár és a jó idő közeledtét jelzi amikor kisárgulnak a szántóföldek és a facebook hírfolyamunk is. A repcét ugyanakkor a konyhánkban is termeszthetjük, csírája jóízű és egészséges!
Íz: Kellemes, lágy, rukkolára emlékeztető íz jellemzi.
Főbb tápanyagok: A, B, C, E és K-vitamin, kálium, vas, kalcium, magnézium, cink, foszfor és klorofill.
A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.
- Adagolás csíratálba: 1 púpos teáskanál
- Adagolás üvegedénybe: 1-2 evőkanál
- Áztatás: 4-6 óra
- Öblítés: naponta 2-2x
- Elkészül: 5-7 nap alatt
- Kiszerelés: 1 tasak 100 g
A repcecsíra tulajdonságai:
Könnyen csíráztatható, mindössze arra érdemes odafigyelni a tökéletes íz, állag és jó termés érdekében, hogy az első pár napban kevés fény érje, majd az utolsó két napban érdemes minél naposabb helyre tenni a csíráztatónkat, így nagyon szépen kizöldülnek.
A csíráztatásról itt olvashatsz.
Sok hasznos bejegyzést találsz blogunkban is.
Rendszeres fényképes és videós tartalmakért kövesd közösségi média oldalainkat.
TikTok
Facebook
Instagram
Termékjellemzők
Kiszerelés | 100 g |
Csomagolás | papír |
Származási hely | EU |
Nyomokban tartalmazhat | glutén, mustár, szezám, diófélék és földimogyoró |