Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ökotudatosak a legeldle.hu vásárlói?

 

A klímaváltozás korunk legnagyobb problémája aminek megoldásához az emberek szemléletváltására van szükség. A tudatosság azt jelenti, hogy felfogjuk majd megértjük -vagy legalábbis megpróbáljuk megérteni- a körülöttünk zajló történéseket, meglátjuk az összefüggéseket és eszerint cselekszünk a hétköznapjainkban és életünk nagyobb eseményeiben is. A tudat minden embernek megadatott ezért a tudatosságot odafigyeléssel, gyakorlással és folyamatos éberséggel bárki eltudja sajátítani.

Egyszerű lesz?

A világ és a körülöttünk zajló események megértése nem mindig könnyű: ellentétes érdekek igazságai állnak egymással szemben és gyakori az is, hogy az embereket szándékosan félrevezetik. Kellően sok gyakorlással a tudatosságunk el fog jutni egy olyan szintre, ahol ezeket is egyre inkább megértjük majd.

Az ökotudatos ember olyan döntéseket hoz és aszerint is cselekszik amivel a környezetünket és az élővilágot a legjobban tudja óvni (vagy éppenséggel a legkevésbé tud neki ártani).

A címben feltett kérdésre régebben azt gondoltuk, hogy nem tudhatjuk a választ, de közben rájöttünk, hogy mégis ismerünk Titeket!
Akinek a hobbija lett az, hogy növényekkel foglalkozik vagy akárcsak arról van szó, hogy a zöldségevésnek ezt a formáját választotta, ahol saját maga gondosan felneveli ezeket az élő csodákat, az csakis egy tudatosan gondolkodó ember lehet! :)

Következő cikkünkben arra térünk ki, hogy a legeldle.hu-nál mit teszünk azért, hogy a lehető leginkább környezetbarát módon működjön vállalkozásunk.