Sárga Mustár
A mustár mikrozöldje jóízű, kellemesen csípős. Könnyen növeszthető. Remekül fűszerezhető vele saláta és szendvics egyaránt.
Íz: Karakteresen csípős, jóízű, a retek erősségével vetekszik, de wasabis ízjegyek fedezhetők fel benne.
Tápanyagok: szulforafán, A, C, E-vitamin, B-vitamin komplex, foszfor, kalcium, rostok és klorofill.
(A tápanyagok szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól bővebben itt olvashatsz.)
1 csomag = 7 adag -> 7 rostlap szükséges hozzá
Adagolás:
|
1 púpos teáskanál
|
Aratás:
|
6-7. naptól
|
Felhasználás:
|
köretként nyersen, salátákban, szendvicsekben, smoothiek, zöldturmixok alapanyagaként
|
Főbb előnyök:
|
antioxidánsok, immunerősítő, koncentrált vitaminok és ásványi anyagok
|
A sárga mustár mikrozöldről:
A klasszikus sárga színű mustármag, amiből egy hosszabb szárú, ízletes mikrozöldet növeszthetsz. Kellemesen csípős, fűszeres íze miatt érdemes többféleképpen felhasználnod, mert nagyon jót tesz az étellel.
A mikrozöld termesztésről részletesen itt olvashatsz. Sok hasznos bejegyzést találsz blogunkban is.
Rendszeres fényképes és videós tartalmakért kövesd közösségi média oldalainkat.
TikTok
Facebook
Instagram