Leírás
Búzamag csíráztatásra vagy búzafű növesztésre.
- Íze: édeskés lisztes íz, a dió szárazabb aromájával
- Beltartalom: Kiegyenlített mértékben az összes aminosavat tartalmazza. Ásványi sók, enzimek, lipidek, szénhidrátok sokaságát hordozza magában. Csírája önmagában fogyasztható vagy búzafűnek növesztve kinyerhetjük annak levét.
- Csíráztatásnál:
- Áztatási idő: 12 óra
- Öblítési gyakoriság: Naponta 2-3 alkalommal
- Elkészülési idő: 3-4 nap
Csíráztatás folyamata:
A magokat csíráztatás előtt be kell áztatni az ajánlott időre és a csíráztatás folyamata közben naponta legalább kétszer alaposan le kell öblíteni.
A búzacsíra és búzafű tulajdonságai:
Fogyaszthatjuk csíraként 3-4 napos korától, vagy fűből kifacsart léként is.
Pozitív tulajdonságai közé tartozik hogy ásványok, enzimek, lipidek, szénhidrátok és vitaminok sokaságát hordozza magában.
Termékjellemzők
Kiszerelés | 500 g |
Csomagolás | papír |
Származási hely | Magyarország |
Allergén | glutén |
Vélemények
Youtube videók
Hasonló termékek
Vöröskáposztamag 50 g - mikrozöldségnek és csíráztatásra
Az egyik legnépszerűbb mag. Mikrozöldsége jellegzetes színű, tartalmilag pedig a legegészségesebbek közé tartozik.
Repcemag 100 g - mikrozöldségnek és csíráztatásra
Repcemag, amit otthoni csíráztatásra és mikrozöldség növesztésre használhatsz. Mikrozöld növényeinek kellemesen enyhe íze van, tökéletes kiegészítő salátákba vagy feltétnek.
Brokkolimag 50 g - mikrozöldségnek és csíráztatásra
Napraforgómag 200 g - mikrozöldségnek és csíráztatásra
Zsázsamag 50 g - mikrozöldségnek
Zöldborsó 200 g - mikrozöldségnek és csíráztatásra
Mustármag 100 g - mikrozöldségnek és csíráztatásra
Retekmag 100 g - mikrozöldségnek és csíráztatásra
Az egyik legnépszerűbb mag. Könnyű növeszthetősége és markáns íze miatt kedvelik olyan sokan. Alig pár nap alatt elkészül és egy valódi vitaminbomba.