Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legeldle.hu - blogbejegyzések

Mikrozöldség - kenderrost vagy kókuszrost?

Mikrozöldség növesztésekor ültetőközegre van szükségünk, ami lehet kenderrost vagy kókuszrost is. Cikkünkben részletesen bemutatjuk ezeket!

Ökotudatosak a legeldle.hu vásárlói?

A klímaváltozás korunk legnagyobb problémája aminek megoldásához az emberek szemléletváltására van szükség.

Zölden gondolkodunk

Ebben a bejegyzésben szeretnénk röviden megmutatni nektek, hogy mi hogyan törekszünk arra, hogy a lehető leginkább környezetbarát módon működtessük vállalkozásunkat, a legeldle.hu webáruházat.

Receptek mikrozöldséggel - vegán tofumájkrémmel töltött sült tortilla

Nagyon finom és laktató ebéd vagy vacsoraötlet. A tofumájkrém pedig külön is megállja a helyét, mint szendvicsfeltét.

Receptek mikrozöldséggel - vegán babos szendvicskrém

Egy igazi fehérjebomba receptet osztunk meg ma veletek, ez a babos szendvicskrém sörélesztőpehellyel.

Receptek mikrozöldséggel - vegán paradicsomos spagetti

Gyorsan elkészíthető, egészséges és laktató ebédötletet olvashattok ebben a bejegyzésben.

Milyen sűrűn kell szórni a magokat?

Abban a kérdésben szeretnénk irányt mutatni nektek, hogy mi az ideális "vetési" sűrűség a mikrozöldségek esetén.

Nyálkásodó magok problémája - csíráztatás

Kisokos rovatunk első fejezetében egy olyan jelenségről írunk, amibe nagyon sok kezdő és gyakorlott csíráztató is bele-bele futhat. Ez most nem más, mint a nyálkásodás.

SMARTA - Hogyan kell csíráztatni?

Csíráztatás tippek retek, bab és lucerna maghoz - SMARTA gasztroblogger írása.

Mi is az a csíráztatás?

Mi az a csíráztatás? Hogyan működik? Milyen vitaminokat tartalmaznak a csírák? Ezekre a kérdésekre találod meg a választ ebben a bejegyzésben.