Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
20.000 Ft értékű vásárlás felett a kiszállítás ingyenes! 20.000 Ft értékű vásárlás felett a kiszállítás ingyenes!
25.000 Ft értékű vásárlás felett értékes ajándékot is választhatsz a kosaradba! 25.000 Ft értékű vásárlás felett értékes ajándékot is választhatsz a kosaradba!

Balkonkert

A saját magadnak megtermelt zöldségnek nincsen párja! Mindig kéznél van, frissen szedheted. Több tucat fajta levélzöldséget és fűszernövényt termeszthetsz otthon a házban vagy a balkonon és mindezt teljesen vegyszermentesen, ráadásul még olcsóbb is, mintha boltban vennéd! Az sem okoz gondot, ha kevés hely áll rendelkezésedre! Termékeink között meg fogod találni a számodra megfelelőket ahhoz, hogy saját balkonkertet hozz létre.

Az otthoni zöldségtermesztés egyre népszerűbbé válik, és a balkonkert kategóriánk segít abban, hogy a városi lakosok is élvezhessék az egészséges és friss zöldségek ízét. Az általunk kínált termesztőedények, földkeverékek, tápoldatok és levélzöldség vetőmagok mind segítenek abban, hogy otthon, kis helyen is könnyedén termeszthessenek saját zöldségeket. Kínálatunkban található eszközök, mint a permetezőflakon, locsolókanna és földkanál segítenek a növények gondozásában, így még könnyebbé és élvezetesebbé válik a balkonkertes zöldségtermesztés.

Rendezés:

Emeletes cserép 3 szintes

Előrendelhető
4.790 Ft